Friday, January 15, 2010

cinciN



salam... hari jumaat yg mulia...
tapi mood sedang majok.. huhu....
walaupun majok... ttp gak laa nak upload pic cincin kat atas nii.... ,,
pic ni... sy google kat tenet... ye laa.... dah izzat suh sy pilih cin2 utk nikah nanti... so sy cari laa kan....
ari tu.... sy dah jumpe 1 cincin yg sy betul2 suke... tapi tak de laa kapel... sy betul2 suke sgt design nya... simple je.. tapi.... bile saye tunjuk pade izzat... die kate... cincin tu harganya 13k...
gulpppp... huhu saye hanye pilih je... tak tgk pulak lahhh harganya....
13k tu.... mestilahhh kami tak mampu.... even kalau izzat kate die mampu pun,,... saye tanak....
rase mcm sangat membazir... 13k hanye utk 1 ring... ouchhhhhh....
ni lah die sy dah pilih... sb izzat kate die nak kapel ring... and harga die pon... -5k... so ok laa kot... huhu...

izzat nak nikah time die balik cuti nanti... this march or april... then... ujung tahun... die dh due.. n balik for gud... baru lah kenduri bagai2.... hermm....
so mlm tadi... sy citer laa plan kami tu pade mama....
mama mcm x setuju je.... ye lahh... betul laa ckp mama.... mcm tergesa2... lagi 2 bulan je lebih kurang... x kan laa sempat nak prepare sume2....
mama heran.. kenape nak cepat2... sebab ari tu saye ckp setahun... :P
sy ckp laa.... izzat nak saye ikut die.. lepas die balik cuti ni......
mama ckp... sy yg pandai2.... n mesti sume niii planning saye.... erkkk erkkk erkkk... uwaaaaaaaa

then sy ckp kat mama...
''mama x bagi nikah... x pe arrr... bb ikut gak ejad balik sudan.... balik nanti.... nikah arr...'' hahahaha....
semcm je mama tgk saye... mcm nk makan saye pon ade..... uishhhh
''haaaa.. pegi laaaaa... pegi3... nak kene bunuh dengan abah... buat laa....''
:p...

tadi lak... mase bekpes.... mama ckp dgn abah.... ape yg saye ckp semlm.... huhu (takutnya)
tapi abah.. mcm biase ...,, diam je....
~saya tahu.. my abah mmg mcm tu... die akan diam ja bila mama citer pape... n... lepas 2..3 hari... or pas kita dah lupa citer tu... baru dia akan tanya... bincang... or pape... huhu

hukhuk... izzat pon 1 hal.... suke suki je rancang mcm tu....
die best laa... rehat2 je kat sane..balik2 terus nikah.... nnti yg nak susah2 mesti saye... kene urus semua bende sorang2..... haihhhhh....
baju lahh.... ape lah.... ade ke org nak ambik tempahan keadaan rush2 mcm ni... :(
uwaaaaa... kejammm sungguh kejam....

k lah... saye nak turun... belom lunch.... dah kul 4.55pm dah...,,
rindunya kat izzat.... tapi sy on ym.... nmpk je ym die pon on..... but dia x buzz saye pon.. :(
x syg ke? :((
kali ni saye tanak beralah.... ape nak jadi.. jadi lah... arghhhhhh.... uwaaaa....
blog comments powered by Disqus
 

Friends