Saturday, January 23, 2010

:)



salam..
sabtu,, 9.29am..
mood ok2 je.... huhu...
ok.. sebab ejad dah call semlm dan ari ni... huhu...
pujuk laa konon agaknye....
lamanye mamat tu ambik mase... 2 hari baru nak pujuk... huh....
walaupun sakit hati dan rase tak nak angkat jee call tu....
but.... me rili mish him... hukhuk...

die minta maaf sebab buat saye sakit hati...
sebenarnya... x yah minta maaf.. sbb sy sentiasa maafkan org lain.
mcm yg pernah sy tulis sblom ni..... sy sentiasa maafkan sesiapa saje yg buat salah dgn saya.... :) .. so x payah risau... susah2 nak cari saye di padang mahsyar nanti utk minta maaf.... ngeeee,,

kalau sebelom ni.... sy buat perangai cengini... dia akan marah sy...
tapi semlm x.... ejad serius..
kate die... die berasa amat bersalah menyebabkan sy rase mcm tu..
saye diam....
hukhuk... sy tanak die rase sampai mcm tu.... enaf kalau dia ada sedikit rase
'menghargai' dgn kehadiran sy....
saye cuma diam...
diam...
diam..
cuma dgr apa yg dia ckp....
walaupun.... ada benda yg dia explain tu buat saya makin sakit hati..
tapi sy tetap diam...
sy tanak keruhkan lagi keadaan
lagi pun... saye tak de bende nk ckp...

''say sumthing syg... sy rindu nak dengar awk membebel''


erkkkkk...
sy ni kuat bebel ke... haihhhh...
ade gak org mcm tu kannn,,
rindu laa konon nak dgr sy membebel... hurmm....
pelik.... mmg pelik....
selalu org nk elak dari kene bebel...
betul laa kan....? kalau cinta semua manis....
kena bebel pon rasa mcm agnes monica yg nyanyi kat telinga.... ahaks....
huhuhu...

hari ni....
banyak benda saya nak buat...
pergi bank.... pagi2 abah saya dh bising... saya belom bayo duit kereta...
adoiyaiii.. bulan ni saya x cukup duit... sbb last month sy masuk sepital... n bil nya saya bayar sendiri....
huhu... terpakse lah abah yg bayo duit kereta utk bulan ni.... ngeee....
bulan ni je... bulan depan n seterusnya... saye bayar... insyaallah... ;p
kesian saye.... mahai laa kereta abah tu.... kdg2 rasa tak mampu je...
nak ambik balik keta lama... kesian pulak abg sy si arap sipuden tu..,,
sabo2.. setahun setengah je lagi..... pastu.. kereta tu menjadi hak milik saye.... wakakaka....

hari ni jugak... saye nak pegi SPA...
wahhhh semangat tul saya....
selalu mcm malas je kan..
ade sebabnya ... menyebabkan sy beria nk pegi jumpa kak nisha ..
badan saye ni..... uwaaaaaaa..... mcm calar2... huh... akibat gatal tangan mengaru mase sy kene alejik that day laa...
mama kata.. kalau sy tak merawatnya... nanti akan jadi parut....
uishhhhh... ngeri ahh...
terus ja call kak nisha.... tapi kata nya SPA penuh ari ni... :(
selepas puas memujuk rayu... dia ckp.. dtg kul 2... hoyehhhhhhhhhhhh....
p/s utk mad ejad~ bil SPA ,, ayg simpan ea? ngehh3...

ape lagi nak buat hari ni ehh...
rasa nak jenguk seri kenangan kejap..... kalau sempat laa....
kalau x sempat... esok je laa pegi,,
malam nak g makan lok ceng dgn ayong... hehe.... nyummm3...

ehh alamak... dah 10.53am... saye nak keluar,, abah saya bebel kang.... huhu abah sy bebel x manis mcm pezal tahir nyanyi... hukhuk....

k laa.... take care yaa kenkawan yg saye sayangi....

abg ejad.... rinduu awk.. :(

** utk puan julia yg jadi folower blog sy ni... tQ so much.... :)
blog comments powered by Disqus
 

Friends