Friday, January 22, 2010

:(



Rossa – Hati Yang Kau Sakiti


jangan pernah katakan bahwa

cintamu hanya untukku

karna kini kau telah membaginya


* maafkan bila memang kini

harus kutinggalkan dirimu

karna hatiku selalu kau lukai


** tak ada lagi yang bisa ku lakukan tanpamu

ku hanya bisa mengatakan apa yang ku rasa


reff:

ku menangis membayangkan

betapa kejamnya dirimu atas diriku

kau duakan cinta ini

kau pergi bersamanya


ku menangis melepaskan

kepergian dirimu dari sisi hidupku

harus slalu kau tahu

aku lah hati yang telah kau sakiti


repeat *, **

repeat reff


ku menangis

harus slalu kau tahu

aku lah hati yang telah kau sakiti



Lirik lagu Rossa – Hati Yang Kau Sakiti ini dipersembahkan oleh LirikLaguIndonesia.Net. Kunjungi DownloadLaguIndonesia.Net untuk download MP3 Rossa – Hati Yang Kau Sakiti.



salam... hari jumaat yg mulia....
kawan2 yg saye sayang....
**cepet... kiki.... reen... aimi.... hukhuk.... sedey laa skrg... rase nak borak dgn korg jee time ni....,,
tapi saye faham... korg bz mase ni.....
cepet bz dgn final sem....
kiki bz dgn kerja.....
reen bz dgn mafia nya.... ahaks
aimi pulak... x kan saye nak tambah dgn masalah saye ni... die pon sedang bersedih.... so sy tanak menambahkan kesedihan dia... :(

so.... pendam je laa.... ape yg ade kat hati nii..... (saye kan pemendam perasaan yg baik.... kate abg airiel)
haihhh saye kan ade blog... so saye boleh luah kan ape yg ade dlm hati kat sini.... walaupun... saye tahu... blog saye nii ramai je pengunjung....
maaf yaa... pade blog walking.... if korg x suke ...

tah arr.. cane nk terjemah hati saye... sehari dua nii..... rase sedih jee memanjang....
kalau nmpk happy pon.... sekadar nak org nmpk sy ok.... tanak org lain risau pasal saye....
saye x merajuk.... memang tak.... cume sy rase sedih.... sedey yg teramat....
merajok wat pe kann... sape ade kesah???? hurmmmmmm :(
ade sesuatu buat sy sakit hati ... (biar lah sy dgn yg berkenaan je yg faham) itu pun kalau die nak faham.... kalau die still nak buat bodoh... mcm nothing happened...
terpulang la kannn... sapelah sy nak ngade2....

kdg2 sy terpk.... ape motif dorg wat saye mcm tu.....
sorg tu... ckp,, saje2 komen.. sbb yg sorg lagi tu pakse2... (see betape kuat kasih syg dorg kann,, sampai kan sanggup buat ape org suruh).. n yg sorg tu pulak.... gelak2 manje pade sy di inbox... haihhhh....
saje nak buat saye cmburu?? sakit hati?? terluke??? fineee.... sangat berjaye... tahniahhh sgt2....

ermm.... sebenarnya... byk je sy nak taip.... tapi biar lah.... sy nak diam je.... tanak ckp pape... tanak balas pape.....

ape2 pon.... sy harap dorg happy...
have a nice weekend...
blog comments powered by Disqus
 

Friends