Wednesday, December 09, 2009

;))

salam..
lately asyik malas je laaa... semua benda malas.... malas nk update blog... malas nk pk2...
huhu.... kenape laa..... wake up laaa 'budak malas'
ishhh... kenape dgn sy yerr... sy tak happy ke...
tidak rasenyerrr...
sy happy je...
nak2 sekarang sy makin rapat dgn izzat...
dia selalu buat sy ketawa... gelak guling2 bagai...
walaupun sy yg selalu 'buat perangai'
dia sabar n cool je...
kdg2 sy terpk jugak... ishhh mamat nii tade perasaan 'marah' ke...
alwayssssss cool...
ermm.... haishhhh sy kan suke org cenggitu... so what???

aihhh sblom terlupe.... nak ucap terima kasih bebyk kat encik 'guest' yg antar cup kek yg cntik n cumell kat opis tu.... rase syg nak mkn... mmg cntik...
terima kasih... lain kali tak yah laa antar lagi.... bukan ape... sy tanak awk membazir.... ok? ;))

erkkk... semalam edey pm sy... hehe... bila die muncul je... tau laa sy... die bukan kat mesia...
pelik je kannn edey ni.... kalau dia balik mesia... dia x pm sy.... col pon kdg2
lebih baik hang dok je laaa kat jepun tu edey.... baru laa ang igt kenkwn... wakakaka.... jgn balik2 mesia dah.... ngeeeee

selain edey.... ramai gak sy ber pm2 smlm.... ym dgn aimi.... besfren sy... mcm2 kami citer...
dgn budak2 dari AAN9... huhu... mcm2 lahhh
utk kenkawan yg baik hati.... terima kasih ja yg dpt sy ucap utk korg...
utk pengetahuan korg.... sy x terkejut langsung bende ni terjadi lagi pade sy....
sebab...
sy mmg dh bersedia....
ini bukan kali pertama....
;)
dun wori bout me.....
sy bole handle... insyaAllah

syukur...

ouchhhh tibe2 x de mood....
nnti2 laa sambung k.... ;))
have a nice day....
blog comments powered by Disqus
 

Friends