Thursday, November 05, 2009

ciann die..




salam..
ari ni sy nk kongsi ngan korg.. pic2 affa mase dia addmitted d KPJ kajang... selase lepas...
huh mcm ngeri ja tgk jahit2 tu kan? uishhh

ermm ape pun semua dah selamat... alhamdulillahh... thanx GOD,,... ;D

TERIMA KASIH... kepada semua....

doctor2 yg membuat pembedahan.. yg merawat...

nurse2 yg cantik2 (kata syg)
~ huh!!! sakit2 pun nk mengatal....

kwn2 yang mendoakan..

terima kasih... terima kasih... terima kasih....


** utk encik azhar... sorry to say,,
perubatan kat malaysia dah maju...
harap u buka mata....
bukan satu yang luar biasa... kalau seseorg tu pagi dia masuk OT... petang nya dia dah bole keluar jln2... shopping2..
lagipun affa bukannyer buat operation pintasan jantung yg perlu lepak di hospital berminggu2...
dia cuma buat minor operation membuang sedikit ketumbuhan,,
so...
ape yg x logiknya....if ari ni dia masuk OT... keesokan mlmnya dia dh boleh berdj...
:)) ..
anyway... hope encik azhar happy with ur komen... :)
blog comments powered by Disqus
 

Friends