Saturday, February 06, 2010

when u believE




salam....
10.33pm....
malam minggu yang tak best...
bosan tahap cipan rus ... huhu....
heheheh tibe2 terkeluar name rus.... mane laa die pegi kann... lama x nmpk....
kalau tak.... setiap mlm sy akan celebrate besday die di rilek.... hahahaha
pernah dengar? ade org ,, hari jadinya setiap hari.... wakakaka itu lahhh VIRUSGILA..
mmg gila..... sesuai dgn nama....
ape pun harap rus,, sentiasa sihat dan selamat... :)

ape nak taip ehh mlm ni...
nak cerita ttg sumeone yg x happy tgk sy bahagia???
mcm x menarik jee nk taip kesah tu...
ngeee...
tak pe laa.... meh laa kite kongsi citer ni....
reality kehidupan... x semua org suke kite... x semua org puas hati dgn
kebahagiaan org lain....
ermmm...
sebenarnya sy dh malas nk layan citer2 mcm ni...
boring... dan tah pape...
TAPI........ semakin sy diam.... makin menjadi2 pulak... mengacau saya di inbox.... PM di ym.... of9 msg.... haishhhhhh....
sy x faham sebenarnye die nk ape....
~mendesak sy utk menceritakan... ape yg terjadi antara sy dgn ****...
# sy ttp dgn pendirian sy tanak citer pape... sbb sy dh busan.... citer lame... nk ulang2.... huh....
+ lagipun... sy tak suka memburuk2an org....
then bile sy tanak citer... die mula... bukak citer.... bukan2..citer22 pasal org sebelah sane buruk2 kan saye.... blaaa... blaa... blaa

alohhhh come on laa..... jgn childish sgt...... ishhh utk ape die wat mcm tu?
semate2 nak buat sy marah? sakit hati?
hehe x berjaya pun.... (ADE AKU KESAH)

***tak rasa bersalah dengan tuhan ke..itu u dengan manusia boleh la manusia yang akan mengampunkan u..Allah tu..u tahu dia x ampunkan apa yang u buat.. ***

ishhhh3 :geleng:

kat atas ni.... msg die... yg die inbox kan pade sy.... dr msg tu pun sy dh tahu 'sape die'.... so.... mmg sy malas layan.... hehe
walaupun gune mcm2 name..... tapi IP ttp 1... dan sy dh tahu sape org tu... ngeee...
so... bertambah2 lahhhh malas sy nk layan....

watever laa kann..... asal dia happy wat mcm tu....
yg penting sy tak pernah bersalah dengan die..... ape yg die pernah buat pade sy... 1 mase dulu.... sy dh maafkan....
saye amponkan dia dunia akhirat... ermmm

hope pas ni... dah tak ade lagi ...
satu lagi... 'cik su' yg of9 msg pade ym sy tu.... sile hentikan kerja x berfaedah anda... 200% sy langsung x caye.... hahaha... kenapa sy kene percaye pade die? bagi seratus sebab.... :garu:
ishhkk x masuk akal.... sy x kenal die pon.... huh... (sy anggap itu lawak paling bodoh pernah sy dgr)

ok laaa....
ngantuk laa.....
sok sambung eh.... ngeeee....

p/s~ utk org sudan~ curi2 on9 eh???? degil??? x dgr ckp doc?? erghhhh.... kang sy bebel... ckp laa sy ~tahpape~
syggg... jgn laa degil..... cepat sembuh ye.... rindu awk....
lagu ni utk syg
blog comments powered by Disqus
 

Friends